BROUWER & VAN SUTPHEN
beweging voor mens en organisatie

Van ons en onze partners

 

Het zorgen dat mensen weer “in hun eigen schoenen komen te staan” is het motto waarmee Hans Brouwer de individuele coaching trajecten ingaat. Zelfbewust en met zelfvertrouwen weer door het leven gaan.  

Groeien is alleen mogelijk als daarvoor de ruimte is. Ook het zorgen voor de ontwikkeling van teams is een belangrijk aspect. Door de brede ervaring als manager, verschillende opleidingen, trainingen en ervaring is die ontwikkeling gegarandeerd.

Meer dan 25 jaar ervaring als personal trainer en in het geven van lessen, zowel individueel als groepen. Met haar eigen sport- en yogastudio’s is Ceres van Sutphen in staat om een plek te creëren waar een individuele aanpak op een veilige en vertrouwde manier kan plaatsvinden. Door opleidingen en ervaring wordt gedurende de fysieke trainingen ook het individuele aspect gewaarborgd. Ceres is een allround physical coach. 

Partners

We hebben daarvoor de benodigde kwaliteit. Specialismen die we niet zelf hebben, kunnen we direct koppelen. Zo is er een uitstekende samenwerking met onder andere een fysiotherapeut en een voedingsdeskundige. 

Zullen we kennismaken?